• Slovenščina

Specialisti za elektrotehnični material

 

Avtomatizacija doma

Elektronabava > Modri dom > Avtomatizacija doma

Pametni dom ni osnovna življenjska potreba, vendar postaja bistvena zahteva. Naredi lahko nekaj, česar klasična električna instalacija ne more narediti ali pa le z velikimi težavami.

Zakaj avtomatizacija doma?

Avtomatizacija doma ima številne prednosti in razloge zakaj vam svetujemo, da se odločite zanj. Imamo dva glavna razloga. Prvi razlog je prihranek (električne energije, denarja), drugi razlog pa kombinacija udobja in varnosti. Želite prihraniti in živeti udobno v varnem domu?

avtomatizacija doma

Vse vaše potrebe in želje lahko izpolnimo s sistemom iNels. Izboljšali boste kakovost bivanja v vašem domu in življenju nasploh. Finančni prihranek, manjša poraba energije, udobno bivanje in varnost so le glavne prednosti pametnega brezžičnega sistema iNELS RF.

Sistem iNELS RF deluje na brezžični zasnovi. To pomeni, da vam ni treba razbijati zidu, da bi izboljšali sistem električne instalacije. S sistemom iNELS RF je rekonstrukcija preprosta in tako boste uživali v stvareh, za katere ste mislili, da sploh niso mogoče. Sistem lahko kadar koli razširite ali zmanjšate.

Prihranki

Z učinkovitim gretjem ali regulacijo klimatske naprave. Z zatemnitvijo razsvetljave. Drugi prihranki: povezovanje naprav, čas vklopa, tedenski način, senzorji.

Varnost

Sistem zajema senzorje gibanja, dima in senzorje odprtih oken. Ustvarite lahko alarm, ki varuje vaše premoženje in vaše ljubljene.

Udobje

Upravljanje s pametnim telefonom ali z upravljalnikom. S pritiskom na eno tipko se lahko hkrati izvedejo številni ukazi. Samodejni izklop ob izpolnjenem pogoju.

Nadzor

Vgrajene video kamere omogočajo prikaz prostora z druge lokacije. Dogodki se zabeležijo v dnevnik, ki ga lahko kasneje pregledate. Preko oddaljenega dostopa lahko spremljate tudi v živo.

Avtomatizacija

Vse lahko deluje samodejno. Tedenski način ogrevanja prostorov, nastavitve senčil in luči. Senzor gibanja ni samo zaradi varnosti, zazna tudi prisotnost človeka zaradi drugih funkcij.

Fleksibilnost

Možnost dodajanja naprav. Spreminjanje funkcionalnosti s preprostimi nastavitvami. Nastavitve in upravljanje na daljavo, zato vam ni treba priti na lokacijo.

pametni dom

Svoje naprave lahko upravljate na različne načine

Ni pomembno, kaj upravljate, ampak s čim to počnete. Naprave in sisteme lahko upravljate na različne načine ali jih celo kombinirate.

Sistem lahko upravljate preko tipk na klasičnih stikalih. Kdor se veliko giblje po hiši ali dvorišču, bo zagotovo hvaležen za RF-daljinski upravljalnik. Enota na dotik je oblikovana za vse, ki želijo imeti vse tipke na enem mestu – na 3,5-palčnem zaslonu. Izredno uporaben pripomoček je pametni telefon, ki ga že imate in vam ga ne bo potrebno kupiti!

iNELS lahko krmilite s: Stenskim krmilom, RF-upravljalnikom kot obeskom za ključe, 3RF-daljinskim upravljalnikom, RF-upravljalnikom na dotik, aplikacijo za pametni telefon, aplikacijo za Smart TV.